مشاوره حقوقی رایگان - اضافه نمودن شرطی پس از عقد به سند ازدواج

با سلام
میخواستم بدونم میشه شرطی رو پس از جاری شدن عقد نکاح به سند ازدواج اضافه نمود مثل حق خروج همسر و فرزندان از کشور به زوجه رو انجام داد و اگر میشه مراحل انجامش چگونه هست؟ ممنون

پاسخ ها :

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

سلام بله ضمن عقد دیگری میشه اینکارو کرد البته منظورم از عقد دیگر ازدواج دیگری نیست بلکه منظور قرارداد دیگری است