مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام من در تاریخ شهریور ٩٩ از کار اخراج شدم ولی تا آخر سال ٩٩ قرارداد داشتم در رای هییت تشخیص بازگشت به کار زدند ولی اضافه کاریهایم را که در سال ٩٨ بودند نزده بودند در ابلاغیه کارفرما هم به این رای اعتراض زده من هم اعتراض زدم بابت تمامی حق و حقوقم آیا کارفرما میتواند کاری کند و در جلسه حل اختلاف رای را به نفع خود بر گرداند یا من به همه حق و حقوقم میرسم با تشکر الان هم بیکار هستم و کارفرما مرا به سر کار راه نداد و ابلاغیه را قبول نکرده حق السعی و ایام بلاتکلیفی چه میشود باتشکر

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

در صورت وجود مدارک و تایید بازرس کار هیات حل اختلاف حکم قانونی بنحو شما صادر خواهد کرد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، در صورتیکه حقوقی بر عهده کارفرما دارید که قابل اثبات باشد، شما مختار به برگشت به کار یا خروج از کار هستید و تمام حقوق شما به علت اخراج بی دلیل ، رد خواهد شد. توجه داشته باشید که تمام حقوق خود را مطالبه نمایید. هییت تنها به چیزی رای میدهد که از آن خواسته شده است.