مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

سلام 35 ساله هستم و طی یک رابطه به شکل ناخواسته بکارت خودمو از دست دادم ایا از طریق پزشک قانونی میشه ثابت کرد شخص مورد نظر این عمل انجام داده ؟؟؟ و در صورت شکایت، قانون به شکل با فرد مورد نظر برخورد می کنه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
اگر سریع به پزشکی قانونی مراجع کنید امکان تعین فرد مورد نظر هست؟

فاطمه  فرزين پور

فاطمه فرزين پور :

استان :

سلام ازدست دادن بکارت درصورتی ک به عنف باشدشامل ارش البکاره یامهرالمثل می گردد

مرضیه رزاق دوست راد

مرضیه رزاق دوست راد :

استان :

با سلام
اگر مدت زمان زیادی از وقوع این عمل نگذشته باشه حدودا دو تا سه هفته ،قابل اثبات در پزشکی قانونی هست و در دادگاه قابل شکایت می‌باشد و به آن ارش البکاره تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دلیل و مدرکی دال بر ارتباط نا مشروع و ازاله بکارت توسط مرد مورد نظر را داشته باشید، به نظرم شما اگر بعد از ایشان با مرد دیگری ارتباط جنسی نداشتید باید حتما برعلیه آن مرد که بکارت شما را ازبین برده شکایت کنید و حداقل غرامت و ارش البکاره و مهرامثل بگیرید از ایشان. باوکیل هم مشورت کنید