مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال توسط وکیل

با سلام و درود.
وکیل از موکل خود که در خارج است درخواست وکالت نامه مربوطه به فروش اموال غیر منقول مانند: منزل، آپارتمان، زمین، باغ، مغازه طبق دادنامه وراثت در محضرخانه را طلب میکند. ﴿موکل خارج از کشور اقامت دارد﴾ اگر موکل این کار را انجام دهد و وکیل سهم الارث موکل خود را فروخته اما وجه اش را به موکل پرداخت نکند، موکل چه میتواند بکند؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادخواست مطالبه وجه و خسارات و هزینه دادرسی را بدهد تا...