مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو در صورت مفقودی قبض پارکینگ

با سلام در دفتر قضایی دادخواست علیه مدیر پارکینگ دادم. در تاریخ 24/9/99 وقت دادرسی هست. قبض پارکینگ را پلیس راه گم کرده. 7 سال هست. صاحب سند را حالا پیدا کردم. راهنمایی مرکز ترخیص خودرو پلیس راه 10 همه جا مراجعه کردم. میگن ما خودرو را توقیف نکردیم که ان آزاد هست و برو ماشینت رو از پارک بردار. مدیر پارک هم قبض میخواد. حالا این جلسه آزادی ماشین را با ارائه تمام مدارک آزاد میکنه یا نه؟

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
احتمالاجلسه برگزارورای صادرشده است،درصورت دستیابی به سندمثبت مالکیت جناب عالی مدیرپارکینگ ملزم به تسلیم خودروهستند