مشاوره حقوقی رایگان - درج نام در شناسنامه پدر بزرگ

سلام.
من از 9 ماهگی با پدربزرگ و مادربزرگم زندگی کردم و از من نگهداری کردن. الان 17 ساله هستم.
پدرم به دلیل اعتیاد و مادرم ازدواج من رو رها کردن. حتی پول یک تکه نان هم ندادن. الان میخواهم نامم از شناسنامه پدرم حذف و در شناسنامه پدر بزرگم درج بشه. امکانش هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حذف نام از شناسنامه پدر اضافه کردن نام نوه به شناسنامه پدربزرگ حذف نام فرزند از شناسنامه پدر شرایط حذف نام از شناسنامه پدر ثبت احوال شناسنامه