مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام از شناسنامه پدر

سلام، میخواستم بدونم راهی وجود داره که فرزند به سن قانونی رسیده به دلیل آزار و اذیت کردن و تهدید های خطرناک توسط پدر وی از شناسنامه پدر خود بیرون بیاد؟ اگر چنین چیزی امکان پذیر نیست و قانونی برای خارج شدن فرزند از شناسنامه وجود نداشته باشد فرزند وی از چه راه قانونی و مسالمت آمیز می تواند درخواست خود را برای استقلال خویش در برابر پدر وی بیان کند؟؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
فرزند متعاقب رسیدن به سن بلوغ در امور غیرمالی و پس از رسیدن به سن 18 سالکی در امور مالی ؛ استقلال داشته و تصمیماتش معتبر است لذا استقلال فکری تشریفات خاصی ندارد