مشاوره حقوقی رایگان - رد تنفیذ

پدرم 9 برادر و خواهر دارند که یکی از عمه ها از پدر بزرگم وکالتنامه کاری گرفتن و بعد از فوت پدربزرگم ما فهمیدیم با اون وکالتنامه منزل پدربزرگم رو به نام خودشون قولنامه زدن و اب و برق رو هم به نام خودشون زدن. ولی از پدر بزرگم وصیت نامه ندارند و با شاهد میخوان تنفیذ وصیت نامه به نفع خودشون کنند. ما چطور میتونیم ثابت کنیم که ایشون دارن به نفع خودشون و خیانت در امانتی که کردن میخوان ارث پدر بزرگم رو بالا بکشن و ما چطور میتونیم مانع کار ایشون بشیم ؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

برای جواب دقیق میبایستی اسناد و مدارک طرف رو دید ولی اولا با وکالت کاری نمیتوان اموال متوفی را بنام زد و احتمالا وکالت در فروش هم داشته عمه.ثانیا بر فرض هم که وکالت داشته اند و قانونا به خودشان منتقل کرده اند باید حساب دوران وکالت را به ورثه بدهند.در مورد وصیت نامه هم اگر رسمی باشد تا ثلث اموال متوفی مال ایشان میشود و اگر عادی باشد میبایستی اول تنفیذ وصیت نامه را از دادگاه بخواهند و قبل از آن اثری ندارد