مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

سلام، وقت بخیر. بنده نصاب دوربین مدار بسته هستم به طور سیار. در حین انجام کار در یک فروشگاه لوله فروشی از نردبان پرتاپ شدم و کاملا زانوی یک پایم شکست و پلاتین خورد. طرف دعوی حادثه حین انجام کار کیفری انجام دادم با توجه به عدم تامین امکانات کار و حتی بی اعتنایی کارفرما نسبت به درخواست بنده که امنیت صحیح نیست که خود کارفرما گفتند برو از نردبان بالا خودشان پرهیز کردن. بنده، قرارداد کتبی ندارم و شفاهی هست و لباس ایمنی کلا و غیره نداشتم اما طرف کارم شفاهی و البته کاملا شفاف با استناد به اورژانس 115 در محل وقوع حادثه و شاهدین بودند. و شکوایه و اظهارات ارجاع شده.
آیا کارشناس کار امکان داره نسبت به عدم لباس ایمنی بنده را مقصر کند یا کارفرما میبایست امکانات تامین قبل از وقوع حادثه را تامین کند؟
حتی کارفرما به بنده گزارش ندادن که فروشگاه بیمه نامه نداره و اصلا آگاهی از این نوع موارد واقعا نداشتم و با توجه به شکستگی زانو ام توانایی راه رفتن ندارم و این که زمان کارشناسی نیاز به حضور بنده هست؟
شرح واقع بود.
ممنونم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كارفرما و مالك مغازه داراي تقصير هستند از هردو شكايت نماييد و البته بخشي هم شما مقصري