مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ مغازه به علت محدودیت کرونایی

با سلام.
من فروشگاه آرایشی و بهداشتی دارم که در روز اول آذر بدون اخطار قبلی به علت محدودیت کرونایی پلمب شدم.
بعد از گذشت یک هفته با مراجعه به اماکن طی تعهدی که از من گرفتن اقدام به رفع پلمپ کردم. مأمور اماکن طی تماسی که شب ساعت 8 و نیم با من داشت گفت خودت برو پلمب مغازه رو بردار مشکلی نیست.
متاسفانه بعد از گذشت پنج روز در حالی که فروشگاه در این چند روز تعطیل بوده دوباره توسط اماکن پلمب شده.
خواستم بپرسم آیا همچین چیزی درست هست و این اقدام اماکن قانونی بوده؟

پاسخ ها :

پلمب مغازه به دلیل کرونا پلمب مغازه توسط اماکن رفع پلمب مغازه پلمب مجدد مغازه پلمب مغازه پلمب کرونا