مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ 48 ساعته مغازه سوپر مارکت

سلام، وقت بخیر. دیروز اخطار پلمب 48 ساعته برای مغازه به دلیل رفع نکردن بعضی موارد تذکر داده شده غیر بحرانی ارسال شد. میخواستم بدونم متن نامه از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات بوده. آیا نامه پلمب مربوط به این سازمان می‌شود؟ به ما هیچ گونه تذکر و حتی تهدید به پلمب هم داده نشده ولی این نامه برای ما ارسال شده. الان چگونه میتونیم جلوی این پلمپ را قبل از انجام بگیریم؟ ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

حميرا  ولي زاده درودخاني

سرکار خانم حميرا ولي زاده درودخاني :

با سلام،به نظر حکم پلمپ باید توسط دادگاه صادر شود برای اطمینان به دادگستری شهر مراجعه نموده و با دادستان شهر در روزهای ملاقات مردمی دیدار کنید و موضوع را با ایشان در میان بگذارید.