مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ شبانه گیم کلاب

سلام، من یه گیم کلاب دارم که پسر عموم رو گذاشتم اونجا. در ایام قرنطینه کامل تعطیل بوده. دو هفته پیش پیام اومد که از 16 تیر به مدت یک هفته تعطیل باشید و تعطیل کردیم. دیشب ساعت 10، دو نفر از اماکن اومدن که میخوایم پلمپ بکنیم. کلا 4 نفر اونجا بودن توی کلاب. نیروی من بهش گفته چرا میخوای پلمپ بکنی ما که همه ماسک زدیم و دستکش هم داریم و مایع شوینده و ضدعفونی کننده. گفته که نه به مصوبه شرایط عمل نکردید و باید تعطیل باشید. نه اخطاریه‌ای اومده بوده نه پیامک و طرف گفته دیروز باید تلویزیون رو می‌دیدید. من توی یه شهر کوچیک توی جنوب فارس هستم. چه ربطی به تلویزیون داره؟ چطور می‌تونم اعتراض کنم به این پلمپ یا پیگیریش کنم که اصلا برای چی پلمپ شدم؟ اینم بگم که باشگاه‌های ورزشی و باقی گیم کلاب ها باز هستن.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام شما میتوانید ازطریق مراجعه به اماکن وسپردن تعهدودرنهایت اخذرضایت آنها نسبت به فک پلمپ اقدام نمایید