مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
یک زوج اهل سنت ازدواج انجام دادن تاریخ عقد رسمیشون 96/1/1 می باشد. اما چون اهل سنت عقد ملایی انجام میدن قبلا در سال 95 صاحب بچه شدن و دادگاه هم رفتن و دادگاه هم در جریان این بچه هست و رای داده و گفته مشکلی نداره و تاریخ عقد رسمی همون 96/1/1 ثبت شده. الان بانک میگه چون بچه مال سال 95 هست وام بهش تلعق نمیگیره. آیا راهی وجود داره؟ با توجه به وجود نامه دادگاه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وام ازدواج چه ربطی به وجود بچه داره چرا اسم بچه اوردید، یه بار دیگه درخواست الکترونیک بدید و اسم بچه را نیارید.