مشاوره حقوقی رایگان - نوع و دریافت خسارت از مقصر تصادفات خسارت مالی

با سلام و احترام بنده دو روز پیش تصادف کردم که از عقب ماشین خسارت زیادی وارد گردید امروز کارشناس بیمه سقف بیمه را تایید کرد که 11 میلیون بود ولی متاسفانه هزینه من 20 میلیون میشه که اتاق نیاز داره ولی کارشناس بیمه صندوق کامل گزارش کرده و مقصر حاضر به پرداخت مابه التفاوت نمیباشد خواهشمندم راهنمایی کنید اصلا شکایت فایده داره یا با توجه به گزارش کارشناس بیمه به من تعلق نمیگیره ممنون

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

شما ناچارید که در شورای حل اختلاف طرح دادخواست مطالبه مابه التفاوت خسارت وارده به خودرو را مطرح نمایید و شورا با جلب نظر کارشناس مبادرت به صدور حکم خواهد نمود