مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

با عرض سلام و احترام
همسرم دوسال قبل قهر کرد و به خانه پدرش رفت فرزند سه ساله ام را نیز باخود برد و از آنزمان با مراجعه به دادگاه یارانه خودش و فرزندم را دریافت میکند بعد از شش ماه باز گشت تا به حال اقدامی برای باز گرداندن وجوه دریافتی از زمان بازگشتش به خانه نکرده ام .
با توجه به اینکه وجوه یارانه جهت جبران افزایش قیمت حاملهای انرژی و نان باید به حساب سرپرست خانوار واریز گردد.
اولا آیا میتوانم وجوه اخذ شده را طلب کنم؟
ثانیا برای اینکه مجددا وجوه یارانه به حساب خودم واریز گردد چه اقدامی میتوانم بکنم؟
با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام اول اينكه هر شخص ميتواند از يارانه خود به هر نحو كه خواست استفاده كند دوم شما نميتوانيد يارانه همسرتان را بدون اذن او دريافت كنيد سوم يارانه فرزند خود را در صورتي كه حضانت ان با شما باشد ميتوانيد دريافت كنيد و بايد به قسمت مربوطه در فرمانداري يا استانداري محل مراجعه نماييد

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

در بحث یارانه و حق برداشت یا مصارف باید حضانت را ملاک قرار داد و کسی که حضانت با اوست نوع و شیوه مصرف را مشخص میکند