مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب یارانه

بدلیل عدم توانایی در پرداخت اجرت المثل همسرم، ایشون از طریق دادگاه حکم مسدودی حساب یارانه ام گرفته و دوسال است که از یارانه بنده و فرزندم بجای طلب اجرت المثلش استفاده میکند، الان خودم نیازمند وام یک میلیونی کمک کرونا هستم چگونه میتونم این وام برداشت کنم لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا اجرای احکام حساب یارانه اشخاص را مسدود نمینماید چون در این حساب به نوعی وجوه سایر اشخاص خانواده نیز از طرف دولت واریز میگردد لذا قابل توقیف وانسداد نیست ولیکن اگر اجرای احکام چنین اقدامی نموده میتوانید اعتراض کتبی خودرا در خصوص مسدود نمودن حساب یارانه به قاضی اجرای احکام بدهید شاید منجر به رفع مسدودی حساب گردد

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

به فرمانداری محل زندگیتان مراجعه و نامه به بانک دریافت کنید.هیچ مرجعی حق انسداد یارانه را ندارد و غیر قانونی هست.