مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه افراد

با سلام خدمت وکلای عزیز ...
من مدت سه ماهه که با بچه هام درخونه پدرم زندگی میکنیم و قصد جدایی از همسرم رو دارم ... چجوری میتونم یارانه مون رو جدا کنم؟؟ چون هیچ پول و خرجی و نفقه ای به ما نداده و نمیده !!

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال تا زمانی که صیغه نامه طلاق بین شما و همسرتان جاری نشده ، همچنان تحت سرپرستی همسرتان هستید و یارانه فرزندان و همسر به حساب سرپرست خانوار واریز می گردد و پس از صدور طلاق نامه نیز صرفاً امکان تقاضای واریز یارانه شخص خودتان به حساب معرفی شده وجود خواهد داشت و نه فرزندانی که تحت سرپرستی پدرشان قرار دارند .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

رای نفقه بگیرید سپس از شعبه مربوطه نامه جداسازی یارانه را بگیرید و به بخشداری مربوطه ارائه دهید و جواب ان را به بانک مربوطه ارائه دهید البته بعضا بخشداری ها این امر را موکول به صدور رای طلاق مینمایند

پرسشگر :

ممنونم از بذل توجه و جواب شما بزرگواران ولی خب من بچه هام بزرگن و انشاالله حضانتشون رو خودم ب عهده خواهم گرفت ...
البته من هم مثل جواب آقای نجفی شنیدم ک گفتن میشه بعد از رأی نفقه با نامه دادگاه ب فرمانداری مراجعه و نفقه رو جدا کرد ...
بهرحال بازم تشکر میکنم و دعاگوتون هستم

یک وکیل

پاسخ به نگارش متن دوم -پرسشگر محترم (سرکار خانم) " زیاد از بابت جدا سازی دریافت یارانه خود (پس از دریافت حکم طلاق و اجرای آن) و فرزندانی که به سن رشد (18 سال) رسیده اند ، خود را به زحمت میاندازید چونکه دیری نخواهد پائید که پرداخت این مقدار ناچیز یارانه به افراد غیر از مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی حذف و بساطش برچیده خواهد شد .