مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار

سلام
بنده 7 ماه برای یک شرکت غذایی کار میکنم در طی این مدتی به دلیل پرداخت نامنظم حقوق و پورسانت قصد قطع همکاری رو باهاشون دارم اما گفته میشه شرکت میخواد ترک کار برای من بزنه ایا چنین چیزی ممکن است در ضمن قرارداد ها مدت 3 ماهه است که دیگه تمدید نکردن ولی بیمه رو برامون ریختن

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر میخواهید قطع همکاری کنید حتما استعفنامه بنویسید تا امضا کننند البته حتی اگر ترک کار هم بزنند باید سنوات بدهند و فرقی ندارد ولی بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد