مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق و حقوقات کارگر از طرف کارفرما

باسلام. بنده ده سال در کارگاه جوشکاری برای شخصی بدون بیمه کار کردم. و حتی حقوق ماهیانه مرا کمتر و به اجبار بطور نامنظم پرداخت میکرد. در سال 89 با خواهش و تمنا با پرداخت کسر از حقوقم مرا بیمه نمود متاسفانه بعد دو ماه بدون اینکه در جریان باشم متوجه شدم برایم ترک کار داده. و در سال نود از کار بیکار شدم. ایا میتوانم حق و حقوق سالهای قبلم را از ایشان دریافت نمایم. در ضمن چندین نفر شاهد هستند که برای نامبرده کار کردم لطفا راهنمایی نمایید باتشکر

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

بله ازبابت سنوات قبل حقتان محفوظ است.