مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت ایران برای مرد خارجی

با سلام و خسته نباشید . پدر بنده تبعه افغانستان هست و مادرم ایرانی و به واسطه مادر چند سال پیش من و خواهرم هم شناسنامه ایران رو گرفتیم. میخواستم بدونم راهی هست برای پدرم درخواست تابعیت ایران (شناسنامه) بدهیم؟ لازم به ذکر است پدرم از 30 سال پیش ایران بودند و تمامی مدارک ازدواجی پدر و مادرم و پاسپورت پدر و ... همه کاملا قانونی است. ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

بایستی هیت وزیران تصویب کند خیلی سخته بر خلاف سایر کشورها خیلی سخت موافقت میکنند

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. بله. پدرتون تقاضای خود را به کنسول ایران در کشور مطبوع خود و وزارت خارجه کشور خودشون تقدیم کنند و پیگیری های بعدی را دنبال نمایند.