مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت ایران

سلام ، من از کشور افغانستان سال 94 وارد خاک ایران شدم و قبل از ان در ایران زندگی میکردم متولد سال 66 در مشهد هستم و تا سال 89 از ایران خارج نشده بودم . سال 89 بخاطر تحصیلات دانشگاهی کابل رفتم و بعد از 4 سال دوباره سال 94 به ایران برگشتم الان هم دو سال هست اقامت ایران را دارم من گواهی ولادت ندارم چون توی خانه به دنیا آمده ام ولی کارت واکسن دارم . میخو استم راهنماییم کنید بدانم میتوانم درخواست تابعیت ایران را بدهم؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
باید دادخواست در دادگاه طرح کنید

پرسشگر :

سلام
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید .
آیا برای این کار نیاز به گرفتن وکیل هم هست یا نه ؟

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

با سلام. خیر نمیتوانید. زیرا
1. باید پدر شما به صورت قانونی و با گذرنامه وارد کشور شده باشد و شما هنگام تولد نامت در گذرنامه پدرت ثبت شده باشه.
2. گواهی ولادت داشته باشید
3. تا سن 18 سال در ایران اقامت داشته باشید
4. بر اساس رویه اداره تابعیت وزارت خارجه حداکثر سن درخواست 19 سال هست.ولی تا 23 سال هم موردی میپذیرند