مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت

با سلام بنده متولد ایران هستم ولی گواهی ولادت ندارم ولی روی مدارکم متولد ایران ثبت شده است در ضمن بنده پزشک هستم و والدین من افغانستانی هستند.آیا می توانم تابعیت ایران را بگیرم.؟ بنده 30 ساله هستم و توی این سی سال در ایران بودم.
با تشکر

پاسخ ها :

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

با سلام. خیر بر اساس رویه وزارت خارجه تا سن 23 سال می بایست درخواست می دادید.
درضمن می بایست پدرتان به صورت قانونی و با گذرنامه وارد ایران شده باشند. بنابراین چنانچه تحت عنوان پناهنده و جنگ زده و دارنده کارت امایش بودند امکانپذیر نیست