مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار

شرکتی منحل شده درحالیکه مطابق اخرین بخشنامه ابلاغی از طرف خودشون باید سنوات رو سه ماهه میداده یهو اعلام کرده که فقط یه ماه میده که با اعتراض پرسنل و تجمع اونها مقابل شرکت راضی شده به دو ماه
حالا با توجه به اسنادی که در دست کارکنان هست مبنی بر سنوات سه ماهه و شیطنتهایی که از سوی مدیریت رخ داده و مستند جمع اوری شده آیا امکان شکایت و پیگیری حقوقی از این موضوع وجود داره ؟ در صورت مثبت بودن پاسخ چطور باید اقدام کرد ؟
متشکرم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله بايد با يك وكيل كه در امور اداره كار خبره است اقدام نماييد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

طرح شکایت از طریق هیات تشخیص اداره کار است .