مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سنوات

سلام برا یه شرکت تاسیساتی کار می‌کردم به مدت 2 سال که پیمانکار قراردادش تمام شد من قرار داد نداشتم اما بیمه من رد شده حالا بعد از 2 سال میخوام سنوات بگیرم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

چون بیمه شما رد می‌شده می تونید سنوات بگیرین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید حق سنوات خود را از شرکت مطالبه نمایید و اگر شرکت حاضر به پرداخت سنوات نشد باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه سنوات دو سال را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره کار شکایت جهت مطالبه سنوات نمایید