مشاوره حقوقی رایگان - آیا مابه التفاوت سنوات پایانی رو میتوانم بگیرم

سلام من در یک شرکت نیمه دولتی مشغول کار هستم و جز مشاغل سخت و زیان آور هم محسوب میشه و این شرکت هر سال سنوات پایان کار را پرداخت می‌کند بنوعی تصفیه حساب می‌کند ولی از آنجایی که طبق قانون کار سنوات پایانی باید طبق آخرین پایه حقوقی محاسبه شود و پرداخت شود آیا میتوانم درخواست مابه التفاوت سنوات خودم را از شرکت داشته باشم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله بر اساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری میتوانید بر اساس آخرین موضوع دستمزد مابه التفاوت سنوات خود را دریافت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بر اساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری میتوانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بر اساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری میتوانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری میتوانید