مشاوره حقوقی رایگان - اتمام رسیدن وکالت خودرو

با سلام بنده 4 سال پیش خودرو 206 از شخصی خریده ام و وکالت تام گرفتم برای تعویض پلاک و تنظیم سند و متاسفانه مدارک بنده مفقود شد و نتونستم انجام بدم ، ایشان پس از اینکه توقیف فک پلاک گرفته بودن ماشین توقیف شد و حالا بعد دو ماه امروز و فردا کردن میگوید که ماشین گرون شده ده تومن بده وکالت بدم برو ماشینتو دربیار و وکالت نمیدهد و از من تقاضای 10 میلیون تومان در ازای وکالت جدید میخواهد . ماشین به صورت قولنامه دست نویس خریداری شده در بنگاه و امضای شاهدین ، کلیه مدارک خودرو دست بنده میباشد به جز برگ سبز که من کپی اون رو دارم
تقدیر و تشکر

پاسخ ها :

درخواست پول برای وکالت خودرو اتمام مهلت وکالت خودرو وکالت خودرو خودرو