مشاوره حقوقی رایگان - ماده 1133

باسلام همسرم مدت 10 ماه است که به کشور کانادا سفر کرده و قصد بازگشت ندارد میخواهم از ماده 1133 استفاده کنم توضیح اینکه وی تقاضای پناهندگی کرده است سوال من این است که از ماده 1133 استفاده کنم و یا اینکه مفقودالمکان اعلام نمایم با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

اولا سوال شما مجهول است چراكه ماده ١١٣٣ قانون مدني فقط امكان طلاق را معين كرده دوم اينكه اول بايد نوع طلاق و علت و اقدامات اوليه را انجام و انتخاب نمود سوم بايد ببينيد شرايط طلاق به شما تعلق ميگيرد يا خير و در اخر كليه دعاوي طلاق داشتن وكيل الزامي ميباشد در صورت هماهنگي و مشاوره با شماره ٠٩١٣٣٢٦٤٤٨٧ تماس بگيريد

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

با سلام با توجه به مواردی که فرمودید میتوان اقدام نمود و به طلاق رسید البته با طرح دعوی دقیق. در صورت تصمیم وتوضیح بیشتر 09378626800