مشاوره حقوقی رایگان - مهریه متوفی

با سلام خانوم بنده یک سال پیش فوت شده و حالا پدر ایشون طلب مهریه کرده ایشون در زمانی کودکی حضانت دو فرزند خودشو در قبال مهریه بخشیده به خانومش و در ازدواج من با دخترش هیچ نقشی نداشته با توجه به بخشیدن حضانت به مادر ایا ایشون میتواند طلب مهریه داشته باشه ؟

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام ،توافق نامه یا صورتجلسه ای که در مورد حضانت و مهریه تنظیم شده دقت کنید ببینید کلمه ابرا ذکر شده یابذل یاعنوان دیگری، بعد بااین شماره تماس بگیرید، در خدمتم 09173187217