مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و ضرب و جرح

سلام خدا قوت پدر خانوم بنده به همراهی 5 نفر دیگه به زور وارد محل کارم شدن که یک ملک خصوصی متعلق به بنده س و ضمن دزدیدن مبلغی پول و چند وسیله و شکستن شیشه و وسایل مغازه با چاقو گردن بنده رو مجروح کردن البته به صورت سطحی و در محل کارم اقدام به فحاشی و تهدید و انگ ناموسی به مادرم کردن و صورتجلسه 110 هم هست هم 4 نفر شاهد همه ماجرا بودن و هم فیلم دارم از لحظه کتک زدنم و فحاشی ناموسی سوالم اینه که باید با چه عنوانی شکایت کنم؟ و محکومیت جرم های انجام شده توسط اونا چیه؟ آیا میتونم با وجود 4 شاهد و فیلم گرفته شده محکومشون کنم؟

پاسخ ها :

محمدرضا جوابی رحمانی

جناب آقای محمدرضا جوابی رحمانی :

با سلام عناوین مجرمانه ایشان ورود به عنف سرقت تخریب تهدید به قتل ایجاد جرح و توهین و احیانا قذف می باشد که جزئیات آن باید تفصیلا شنیده شده و ارشاد انجام شود ولی قابل اثبات میباشد

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

ورود به عنف تهدید فحاشی و ایراد ضرب وجرح