مشاوره حقوقی رایگان - هک شدن کیف های دیجیتال

با سلام. موجودی کیف پول دیجیتال من توسط یک هکر خارجی با آی پی مخفی در تلگرام به سرقت رفت. متاسفانه به علت عدم امکانات توسط پلیس فتای شهرمان پلیس فتا پیشنهاد دادند که به علت امکانات پلیس فتای تهران به صورت نیابتی پرونده به تهران ارجاع و در آن جا پیگیری شود. ولی متاسفانه توسط دادیار به بهانه های عجیب و غریب از ارسال به موقع پرونده ممانعت گردید و بیش از یک ماه هست که جوابی به من نداده و هر بار که مراجعه می کنم اظهار میدارد که سرور تلگرام در خارج از کشور بوده و مالک تلگرام با پلیس اینترپل همکاری نمی کند. هر چه تلاش می کنم از ارجاع پرونده به پلیس اینترپل خودداری میکند در صورتی که این حق مسلم یک مال باخته است که به هر وسیله ای که ممکن است دنبال احقاق حق خودش باشد. بفرمایید چاره اینجانب چیست که اهمال کاری و عدم همکاری دادیار موجب تضییع حق اینجانب گردیده. چون گذشت زمان از وقوع جرم سایبری امکان ردیابی آن را با مشکل یا غیر ممکن می سازد. بفرمایید چاره اینجانب چیست؟ حتی علی رغم توصیه مقامات بالای دادگستری باز هم ایشان من را بلاتکیف گذاشته اند.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام در این خصوص راه قانونی وجود ندارد فقط از طریق مراجعه به دادستان و رییس کل دادگستری استان و در نهایت از طریق دادسرای انتظامی قضات باید پیگیری کرد که راه اخیر به هیچ عنوان توصیه نمیگردد و مراجعه به رییس کل دادگستری استان کارسازترین راه است