مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام و عرض ادب.
مالکی برای فروش مال خود به آقای الف وکالت می‌دهد که نسبت به فروش آن به غیر با اختیارات تام اقدام نماید. لیکن وکیل آن ملک را برای خود خریداری و سپس وجه آن را به حساب مالک واریز می‌کند.
الف) آیا معامله صحیح است؟
ب) اگر ملک مورد معامله مساحت آن کمتر از مقداری که در سند نوشته شده است به فروش رسیده باشد تکلیف طرفین معامله نسبت به این معامله چیست؟
ج) اگر معامله مساحت آن بیشتر از آن باشد که در سند قید شده است خریدار چه اختیارات قانونی دارد؟
د) اگر ملک مورد معامله دارای مساحت معین به صورت تجاری باشد لیکن پس از انعقاد معامله مشخص گردد فاقد مساحت تجاری است یا فاقد پایان کار تجاری دائم می باشد، تکلیف خریدار چیست؟

پاسخ ها :

فروش وکالت نامه ای ملک خرید ملک توسط وکیل مغایرت متراژ با سند ملک کسری مساحت ملک اضافه مساحت ملک فروش ملک بدون پایان کار قوانین خرید و فروش ملک ملک وکالتی اضافه مساحت ملک