مشاوره حقوقی رایگان - پلمب ملک

با سلام. ممنون از این پشتیبانی شما.
مدتی پیش به ازای ملکی که سندش گرو بانک بود از پدرم چک گرفتن و بعد حکم جلب براش گرفتن. برای این که بیاریمش بیرون سند خونه مادرم رو گذاشتیم. مدت ها گذشت و دست گذاشتن رو سند و 2.5 دانگ دادگاه داد به اون شخصی جلب گرفته بود. حالا یک وکیل سهم اون طرف رو ازش خرید و تونست ما رو از خونه بیرون بکنه. اما زمان پلمب کسی آمد از طرف دادگاه که دوست وکیل بود. پلمب کردن بدون برچسب های پلمب. یعنی خودشون قفل خریدن زدن در خونه. حالا فشار میاره یا سهم من رو بخرید یا من میخرم شما جمع کنید برید. نصف بیشتر وسایل ما مونده در خونه ای که به اصطلاح پلمب شده. آقای وکیل مال مورد دار خریده و با آشنا بازیش خودشون پلمب کردن خونه ما رو. چی کار باید بکنم؟ در شهرستان ما قاضی و اشخاص داخل دادگاه همه آشنای اون آقایی هستن که وکیل هست و ملک ما رو خریده. اون نفر قبلی هم میگه دیگر به من ربطی نداره چون من سهمم رو فروختم. آخه چه سهمی وقتی ما چک دادیم به ازای این که صاحب هیچی نشدیم. یعنی این همه ضرر زیاد به خاطر این که چک در وجه نبوده و حامل بوده. ممنون میشم راهنمایی ام کنید. واقعا الان چند ماه هست ما خونه اقوام زندگی میکنیم. پول نقد هم گرفته ولی باز هم سهم دادن بهش. پدر و مادرم سواد زیادی ندارند.

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام، متاسفانه سوال شما مبهم است و هیچ توضیحی درباره اینکه چرا پدرتون چک داده، ندادین، اینهمه تخلف که شما می‌فرماید بعید به نظر میرسد، اگر مطمئن هستید که پلمپ غیرقانونیه، شکایت کنید