مشاوره حقوقی رایگان - پلمب ملک مشاع

با سلام و خسته نباشید.
بنده مالک سه دانگ از خانه ای می باشم و سه دانگ دیگر متعلق به همسرم می باشد. ما با یکدیگر متارکه کرده ایم و من در خانه اجاره ای جدا زندگی میکنم. میخواستم ببینم قانونی هست که من در خانه رو پلمب کنم؟ چون وقتی برای فروش میگذارم معامله رو هم میزند و برای اجاره میگذارم قبول نمیکند. میخوام ببینم من چی کار کنم؟ منظورم از متارکه طلاق نیست با هم زندگی نمیکنیم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ملک مشاعی است وهنسرتان در ان تصرف دارد میتوانید دادخواست خلع ید مشاعی را به طرفیت همسرتان بخواهید درغیر اینصورت راهکارهای مناسب حقوقی دیگری وجود دارد که در مقال نمیگنجد توصیه میشود از پنل مشاوره تلفنی برای توضیحات دقیقتر استفاده نمایید