مشاوره حقوقی رایگان - احتساب درجه های جانبازان حالت اشتعال ناجا

با سلام.
احتراما اینجانب جانباز 66 درصد حالت اشتعال ناجا هستم. آیا دیپلم افتخاری بنده در کسب درجه تاثیر دارد؟ آیا این مدرک مورد تایید ناجا می باشد؟ درجه فعلی من ستوان 3 در تاریخ 73 می باشد و هنوز درجه با حالت اشتغال دریافت نکرده ام.

پاسخ ها :

جانباز حالت اشتغال ناجا درجه داری نیروی انتظامی درجه جانبازان حالت اشتغال جانباز