مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خرید و نصب یک دستگاه بچینگ (بتن ساز)

سلام درسال ۱۳۹۴ قرارداد خرید و نصب یک دستگاه بچینگ طی قرارداد ازشرکت ... ... خریداری کرده ام به مبلغ ۷۰میلیون تومان ۳۰میلیون نقد بقیه در۴قسط ۴ ماهه طبق قرارداد ۱۳روز بعد از پرداخت اولین قسط دستگاه می بایست آماده تحویل باشد از آماده نمودن دستگاه بعد از پرداخت قسط خودداری کرده مبلغ ۲قسط بعد راه پاس کرده یعنی ۵۰ میلیون گرفته پروژه ای که به این منظور بوده هم تمام شده دستگاه را که تحویل نداده حدود دوسال هم هست جواب تلفن راهم نمی دهد راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام باید دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع دهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
دادگاه حقوقی محل اقامتگاه فروشنده دادخواست الزام به تسلیم دستگاه را مطرح نمایید در صورت صدور حکم به نفع شما خسارت و هزینه دادرسی نیز قابل وصول خواهد بود
اما چرا این اندازه دیر؟؟؟؟؟