مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی متوفی

سلام. شخصی بیست سال پس از تقسیم ترکه مرحوم بین وراث، ادعا کرده که از مرده طلبکار بوده است. آیا ورثه باید به سهم خود آن بدهی را تقبل کنند؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام اگر طلب از متوفی محرز نباشد مدعی باید طلب خود را از متوفی به طرفیت ورثه اثبات و پس از آن دعوی خود را بر کسی که مدیون متوفی یا مالی از متوفی نزد او می داند اقامه کند