مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت بدهی

با سلام
پدرم بدهکار شرکت خصوصی و محکوم به برگرداندن پول شرکت هست و می خواهیم درخواست اعسار بدهم و سوال من اینه پدرم بخاطر کهولت سن اگر فوت کرد اقساط طلب شرکت به گردن منه که فرزند پسر بزرگ او هستم یا نه .
با تشکر

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام دیون بر عهده همه وراث است نه فقط فرزند بزرگتر

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .وراث صرفا تا میزانی که ارث میبرن در خصوص پرداخت دیون متوفی ضامن هستند .یعنی شما اگر تز پدرتون ارث ببرید و اموالی بهتون برسه .صرفا تا میزانی که ارث به شما رسیده ضامن پرداخت بدهی هستید.و در صورتیکه ترثی نبرید ضامن نیستید