مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری کارفرما از کارگر

با سلام. اینجانب بعد از حدود ده سال کارکردن در یک شرکت توسط کارفرما آن اخراج شده ام و سنوات به من پرداخت نشده. به دلیل این که کارفرما چون میدانست امسال من را اخراج خواهد کرد در اسفند ماه سال گذشته در اواخر سال بنده را به دفترخانه برده و چون بنده نیاز شدید مالی داشتم گفت این تعهد محضری رو امضا کن تا من حقوق و عیدی تو را پرداخت کنم. متن تعهد محضری من به صورت زیر بود که امضا کردم.
حاضر دفتر گردید آقای ر-ر با مشخصات مذکور و پس از حضور در کمال صحت و سلامت عقل و اختیار و بدون اکراه اقرار و اعتراف صریح نمود مبنی بر این که کلیه حقوق و مزایای متعلقه به کارکرد خود از تاریخ 98/1/1 لغایت 29/ 98/12 اعم از حق سنوات، مزایای کار، بن، حق اولاد و عائله مندی سال های خدمت و وجوه متعلقه به مرخصی های استفاده نشده را تماما دریافت نموده و اعتراض مطلبی از این بابت از شرکت ف-ا به شناسه ملی ... را ندارد و در آتیه حق هیچ گونه اعتراض بعدی را از خود سلب و ساقط می نماید.
در صورتی که من اصلا نه با این شرکت قرارداد نداشتم نه حق سنواتم گرفتم نه اصلا مرخصی هام رو که طلبکارم گرفتم نه عیدی هام رو تو این چند سال کامل گرفتم. یک نوع استثمار در واقع. کلا به من قانون کار فقط حقوقش رو میداد و فقظ سال گذشته گذشته رو عیدیش رو کامل داد چون میخواست امضا بگیره.
من شکایت بازگشت به کار کردم که موقع دادگاه خانم کارشناس گفتند تو دیگر به هیچ عنوان چون تعهد محضری دادی نمیتونی سنوات سال های قبل و و دیگر مطالباتت رو بگیری.
مگر قانون معیارش پرداختی ها و اسناد پرداختی نیست؟ لطفا راهنمایی ام کنید. که آیا امیدی هست من حق و حقوقم رو بگیرم؟
ممنون و تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر اینطور نیست. کلیه مطالبات خود را از طریق اداره کار میتوانید پیگیری و مطالبه کنید