مشاوره حقوقی رایگان - تعهد اخلاقی به گشت ارشاد

با سلام.
همراه با خواستگارم در یک مکان عمومی مشغول گفتگو بودیم که گشت ارشاد به ما گیر داد و در نهایت مشخصات و کد ملی و تعهد کتبی از ما گرفتن.
میخوام بدونم این تعهد در جایی ثبت میشه و آیا به سیستم شغلی ما میتونن آسیب وارد کنه یا نه؟ احیانا این تعهدات رو از طریق کد ملی پیگیری نمیکنن؟
با سپاس

پاسخ ها :

تعهد اخلاقی به گشت ارشاد تعهد گشت ارشاد سوء پیشینه گشت ارشاد گشت ارشاد