مشاوره حقوقی رایگان - تعهد اخلاقی

سلام من دوماه پیش به همراه کسی که باهاش نشون هستم توسط گشت ارشاد گرفته شدیم ولی چون خانوادم تاکید کرده بودن که با هم رفت امد نداشته باشیم و با هم صحبت نکنیم پلیس امنیت اخلاقی ازمون تعهد گرفت و ولمون کرد
پارسال برای دانشگاه فرهنگیان شرکت کردم و دعوت به مصاحبه شدم ولی رتبم نرسوند و با چند فاصله قبول نشدم با اینکه امتیاز نخبگان داشتم
حالا امسال هم میخوام دوباره برای دانشگاه فرهنگیان شرکت بکنم میخواستم بدونم ایا این تعهد اخلاقی باعث میشه که از گزینش رد بشم و یا اینکه اصلا قابل استعلام نیست و ایا هسته گزینش میتونه این تعهد رو استعلام بکنه

پاسخ ها :

عدم سوء پیشینه تعهد به گشت ارشاد تعهد اخلاقی به گشت ارشاد سوء پیشینه تعهد به گشت ارشاد سابقه در گشت ارشاد سوء پیشینه در استخدام گشت ارشاد استخدامی فرهنگیان استخدامی