مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارات معنوی و مادی

با سلام و احترام
بنده در سال 94یک فقره چک هفت میلیونی بی تاریخ بابت ضمانت به کسی داده بودم. که برای خرید جهیزیه. و قرار بود ماهی یک میلیون بدهد و برای ضمانت اقساط نیز چون فروشنده مرا می شناخت چک بنده را برای ضمانت قبول کرد..ولی بعد از خرید جهیزیه هیچ قسطی پرداخت نکرد و فروشنده چک بنده را تاریخ زده و برگشت زد و حکم صادر شد. و اجراییه صادر شد ولی خوب باز هم طرف گفت ندارم پول بدهم و مرا جلب کردند و رفتم زندان .. چندماه سپری شد ولی طرف اصلا اعتنایی نمی کرد. تا آخرسر گفت که تقاضای اعسار بده و من قسطهایش را میدهم. من اعسار زدم و فیش گذاشتم و حکم اعسار آمد حدود یازده میلیون شد با وکیل و دادرسی و تاخیر تادیه و ماهی پانصدهزار قسط با 1/5میلیون پیش..
ولی نه پیش را داد نه قسط اول را که بازهم جلب مرا گرفتند و بنده مجبور شدم طلای همسرم را سال 97بفروشم و دومیلیون پیش با قسط اول را بدهم .. طرف اصلا آدم نبود مجدد دو سه قسط افتاد عقب و من باز مجبور شدم طلای همسرم را بفروشم بعد رفتم سرکار تا اینکه با بدبختی پول طرف را دادم و رضایت گرفتم..
من برای طرف که ضامن بودم اظهارنامه فرستادم ولی با گذشت یکسال از پرداخت یازده میلیون. اصلا به روی خودش نمیاورد و با اینکه مغازه اش را یک میلیارد تومن سال قبل فروخت حتی ریالی نداده است با این توضیحات از لحاظ قانونی تکلیف
هشت ماهی که درزندان بودم چه میشود. آیا میتوانم تقاضای خسارت و اینکه آبروی من رفته است را بکنم و خسارتی آیا تعلق میگیرد.
2-طلاهای همسرم را که بخاطر زندان نرفتن دوباره فروختم سال97حدود چهار میلیون در حالیکه اگر الان بود ده میلیون قیمت داشت آیا این خسارتی که وارد شده قابل مطالبه است
3-من سال قبل یازده میلیون پول دادم و تا هنوز نگرفتم و اظهارنامه هم فرستادم آیا خسارت تاخیر تادیه هم به مبلغ یازده میلیون تعلق میگیرد
بنده

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مسيله پيچيده است و نيازمند گرفتن وكيل حاذق است
در محل خود و يا از طريق سايت درخواست وكالت دهيد