مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام. همسایه ما زنگ آیفون رو زد تا من رفتم ماشین رو جابه جا کنم هنگامی که به پایین رفتم وی به برادرم توهین می کرد و میگفت که چرا دو ماشین در پارکینگ خونه گذاشته ای و پارکینگ مشاع است.
من به او گفتم که به برادرم توهین نکند عصبانی شد و من را زخمی کرد. برادرم که صدای آه و ناله ام را شنید به پایین آمد و او را از روی من جدا کرد وی با برادرم درگیر شد و توهین و فحاشی کرد ما به 110 زنگ زدیم و به رفیقانش زنگ زد و زودی آمدن. رفیق هایش با چوب و چاقو و قمه ما را زدند و فرار کردند. وی ما را تهدید هم کرد ما از وی شاکی شدیم و او هم از ما شاکی شد من 16 سال سن دارم و طرف مقابل 38 سال سن دارد کسی هم برای شهادت علیه وی نمی آید. برادرم طول درمان دارد وی رفیقانش را هم لو نمی دهد و می گوید کسی با من در دعوا نبوده. الان چند جلسه از دعوا می گذرد و آن ها ما را متهم کردند. شما چه راه حلی را پیشنهاد می کنید؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

استشهاد محلی یا شهود بر دعوا یا فیلم دوربین مدار بسته گواهی پزشکی قانونی به طور کلی به ادله اثبات نیاز هست