مشاوره حقوقی رایگان - پول قرضی

با سلام و وقت بخیر
من از همسرم شهریور 98 جدا شدم ازش چهارده میلیون و نهصد هزار تومان طلب داشتم مرداد ماه که میرفتیم دادگاه برای طلاق پولم رو ازش گرفتم
بعد یکی از فامیلام که تو جریان بود گفت میخام ماشین بخرم پول کم دارم من اون پول رو بش دادم به شرط اینکه ماهیانه بهم پس بدهد بعد از 2 ماه که بهش گفتم چرا نمیدی گفت این پول مال تو نیست من به تو نمیدم
الان پرینت گرفتم میتونم شکایت کنم به پولم برسم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام بله می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید