مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به دانشگاه افسری و ادامه تحصیل

با سلام و خسته نباشید بنده امسال وارد دانشگاه افسری علوم دریایی امام خمینی شدم. بنده واریکوسل گرفتم و پس از مدتی دردش زیاد شد و غیر قابل تحمل. مجبور شدم برم بیرون و اقدام به عمل کنم.
در حال حاضر نهست زدمه و اومدم از دانشگاه بیرون که عمل بکنم.
آیا با ارائه پرونده پزشکی به دانشگاه
که نشون بده عمل کردمه میتونم به دانشگاه برگردم و ادامه تحصیل بدم.
من 4 روز دیگه میرم تو فرار و اینکه فردا بستری میشم برای عمل.
اگر یک ماه یا 2 ماه برم تو فرار دانشگاه و ارتش قبول میکنه برگردم و ادامه تحصیل بدم؟

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

بله به كميسيون پزشكي مربوطه و فرماندهي بهداري يگان خدمتي مدارك را ارائه بفرماييد