مشاوره حقوقی رایگان - اخراج ارادی از دانشگاه افسری

با سلام و خسته نباشید.
من سه سال دانشجوی دانشگاه افسری بودم و تمام دوره ها و سختی های دانشگاه را گذراندم و چند ماه مانده به فارغ التحصیلی برای بنده شورا گرفته و به علت عضویت در فضای مجازی رابطه داشتن به عنوان فاعل با همجنس ( فرد غیر نظامی ) و پیشنهاد رابطه اخراج ارادی کرده اند. درصورتی که من در سوالاتی که از من پرسیده شد کامل توضیح دادم که بنده ارتباط نامشروع نداشته ام فقط مانند دوستی معمولی بوده و زمانی از مشکل آن ها با خبر شدم با آن ها قطع رابطه کرده و گفتم که بنده توبه کرده ام و دیگر با همچین اشخاصی ارتباط نخواهم داشت و پیشنهاد رابطه داشتن هم کلا شوخی بوده که با همکلاسی های خود میگفتیم. لازم به ذکر است حضور بنده در فضای مجازی هم به گونه ای بوده است که کسی از شغل من اطلاعی نداشت.
حال با گذشت چند ماه یکی از کسانی که واقعا در دانشگاه رابطه داشته حتی به عنوان مفعول او را بازگردانند به کار ولی بنده را در سیستم اخراج ارادی ثبت کردند.
لطفا اگر راهی قانونی برای بازگشت به شغل یا تغییر عنوان اخراج در سیستم هست مبنی بر حل این مشکل راهنمایی کنید
سپاس بی کران.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هردو مورد مطرح شده از سوی شما بعید و دور از ذهن است