مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی

با سلام. دو برادر من جانباز 55 درصد جنگ تحمیلی و 35 درصد مبارزه با اشرار هستند. خواستم مطلع بشم که در دستورالعمل جدید تبدیل وضعیت استخدامی مجلس و دولت ابلاغی به سازمان ها به من هم تعلق میگیره یا خیر؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت استخدامی خانواده ایثارگران تبدیل وضعیت استخدامی برادر جانباز تبدیل وضعیت قانون تبدیل وضعیت ایثارگران