مشاوره حقوقی رایگان - مصادره زمین توسط ستاد اجرایی فرمان امام

با سلام. بنده یک ملک از شخصی در سال 1370خریداری نموده ام که ملک شماره پلاک ثبتی‌ دارد و شخصی که ملک را به بنده فروخته است. خود فرد جزء اعضا و مالکین در پلاک ثبتی می باشد و ایشان فوت کرده اند. سند و بنچاق دستی و با خط خودشان سند را نوشته اند. در حال حاضر ستاد فرمان امام زمین را مصادره کرده است. میشه راهنمایی کنید از چه راهی باید پیگیری کنم و زمین را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برعلیه فروشنده و ستاد اجرایی دادخواست تسلیم مبیع و تنظیم سند بدید