مشاوره حقوقی رایگان - مصادره زمین توسط ستاد اجرایی فرمان امام

با سلام. پدر بنده 30 سال قبل زمینی به مساحت 400 متر در سعادت آباد به صورت قولنامه ای از شخصی خریداری نمود که قبل از سند زدن توسط ستاد اجرایی به تصرف درآمد و پس از شکایت ما به دادگاه انقلاب طی حکمی قطعی ستاد موظف به فروش زمین طبق اصل 49 به ما گردید. ستاد طی نامه ای از ما مبلغی را جهت سند زدن درخواست نمود که برای ما تهیه آن مبلغ در مدت زمان چند روز مقدور نبود و پس از آن ستاد زمین را به صورت اقساط به شهردای فروخت. از شما تقاضای راهنمایی دارم. ممنون.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دقیقا در چه زمینه ای راهنمایی میخواهید