مشاوره حقوقی رایگان - قبض پارکینگ را 7سال قبل پلیس گم کرده

با سلام پیکان قولنامه ای داشتم 7 سال قبل پلیس به نداشتن بیمه در پارک توقیف کرده چند ساله دنبال فروشنده بودم الان که سند زدم بیمه عوارض و مالیات همه پاک کردم پلیس 10 و ترخیص خودرو اجراییات و بنیاد تعاون پلیس کلانتری محل و پلیس راه که خوابونده مراجعه کردم میگن این خودرو هیچ موردی شاکی ندارد ازاده برو ماشینت بردار پارکینگ هم نامه میخواد چکار کنم لطفا راهنمایییم فرمایید

پاسخ ها :

گم شدن قبض پارکینگ قبض پارکینگ خودرو قبض پارکینگ ترخیص خودرو از پارکینگ خودرو