مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن قبض پارکینگ

با سلام. سال 91 به علت نداشتن بیمه، پلیس ماشینم را به پارکینگ برده. سند هم به نام خودم نبود و صاحب سند را پیدا نکردم. حالا که سند را به نامم زدم و بیمه و عوارض دادم؛ برای ترخیص خودرو به پاسگاه محل پلیس راه مراجعه میکنم، میگن این ماشین توقیف نیست و هیچ معارض و شاکی هم ندارد. برو ماشینت رو بردار. پارگینک هم میگه برو نامه بیار. قبض پارکینگ هم گم کردم. ماندم چی کار کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حق خواه       مهدی

جناب آقای حق خواه مهدی :

سلام به پلیس 10 و یا قسمت اجرائیات راهنمایی و رانندگی مراجعه بفرمایید راهنمایی‌تون میکنند